tiistai 5. tammikuuta 2016

Molo Kids SS16 Ulkoilumallisto

[EDIT 11.1.2016] Tämän kauden SS16 malliston Waiton ja Waits ulkoiluvaatteissa vedenpitävyys ja hengittävyys onkin 3000, toisin kuin edellisenä kautena oli 5000. Samoin uudessa Windy nimisessä välikausitakissa.

[EDIT 22.3.2016] Molo Kids lähetti meille lappuja joissa on vesipilari ja hengittävyys 5000. Nämä laput pyydettiin vaihtamaan Waiton ja Waits tuotteisiin. Eli virheellisesti on ilmoitettu arvot keväällä ko. tuotteissa, mitä kovasti epäilin jo blogia kirjoittaessa. Korjataanpa siis tekstiä uudelleen.


Molo Kids kevään ulkoilumallisto on alkanut valua kauppoihin myyntiin. Ihan kaikki ei ensimmäisessä erässä ole saapunut, esim. Polly haalarit jäivät vielä odotuttamaan. Kurkataanpa millaisia hienoja kuoseja tänä vuonna on tarjolla.


HOPLA Välikausitakit
Molo Kids SS16 Hopla välikausitakissa on 6 erilaista hienoa kuosia. Suurin koko tänäkin vuonna on 140 cm. Tiedoksi, että kokoa 134 ei tehdä tässä mallissa ollenkaan. Takkien tekniset tiedot lisätään myöhemmin tähän..
TEKNISIÄ Välikausitakkeja
Hienoja välikausitakkeja isommillekin lapsille. Pojille Summer Park takeissa on 2 erilaista kuosia, hieno lintu aiheinen printti Birds of Prey ja kauniin sininen Scifi Blue. Takeista lisätietoa myöhemmin tähän..
CLOUDY Softshell takit
Hienoja värejä jälleen tässä suositussa Cloudy mallisessa softshell takissa. Takista lisätietoa myöhemmin tähän..


SOFTSHELL takkeja
Cloydy mallin lisäksi tämän vuoden mallistossa on paljon hienoja softshell takkeja. Tytöille ihanat Hestie takit ja kaunis malli Hilma. Pojille Ulas mallinen takki.

SOFTSHELL VAUVOILLE
Viime vuonna 2015 myytiin vauvojen Hill haalari loppuun lähes viikossa, jossa kuosina oli kaunis kukkainen Floral. Tänä vuonna kuosi on myös erittäin kaunis, nimeltään Soft Butterflies. Poika vauvoille suunnattu kuosi on Jungle Print. Lisää tietoa myöhemmin tähän..

WAITON JA WAITS
Tuulipukumaisesta kankaasta on tehty verkkovuorella olevat Molo Kids Waiton takit ja Waits housut. Takit ja housut ovat kuitenkin täysin vedenpitäviä 5000 mm. Näillä vaatteilla on pidempi käyttöikä, keväästä - läpi kesän - pitkälle syksyyn, koska kiinteää fleecevuorta ei ole. Nämä ovat etenkin kesällä sateisella kelillä loistavat ulkoilukamppeet. Tyttöjen Girly Rainbow pastellinsävyisissä väreissä tekee paluun Waiton takissa, olisin kaivannut tätä ihanaa kuosia myös waits housuihin. Waiton takissa takana hieno tähtiheijastin. Yksiväriset takit ovat hieman edullisempia. Waits housuissa kuosit Berry Brust ja Almost Black ovat hivenen edullisempia kuin muut kuosit, sillä niistä puuttuvat vyötäröltä kiristysnauhat. Saumat ovat teipattuja, lahkeista löytyy irroitettavat kankaiset jalkalenkit. Housuissa on toisessa lahkeessa hieno tähtiheijastin.
Uusi malli Waiton takkien rinnalle on Windy, kuosina hieno Melange Grey Butterflies. Waits housut voi hienosti yhdistää tähän takkiin.
Kaikkiin takkeihin voi yhdistää hyvät, laadukkaat HAVEN housut. Tänä vuonna housua löytyy vain mustan värisenä.

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Koskahan Molo tekee boy rainbown? Ois niin herkku, kun ois tyyliin kirkas turkoosi, keltainen, joku vihreä ym. Ei perusvärejä vaan murrettuja ja kirkkaita sävyjä niin kuin siinä viime vuotisessa girly rainbowssa. Sitä odotellessa.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Onko tietoa mitkä kuosit välikausihaalareissa tulee olemaan? :)

  VastaaPoista
 5. Onko tietoa mitkä kuosit välikausihaalareissa tulee olemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. On tiedossa ja toivottavasti saapuvat pian. En uskalla niitä paljastaa ennen kuin ovat ainakin matkalla meille tai ovat myynnissä jossain.

   Poista
 6. Mistä syystä Hopla-takkia ei ole koossa 134????

  VastaaPoista
 7. Polly tuossa urban butterflies kuosissa kiitos ja kaikilla on hyvä mieli �� Kurjaa sinänsä kun ne tulevat myöhemmin eikä niitä paljasteta, jos nimittäin tuota kuosia ei haalariin tule niin ostettava takki + housut ja takki tuntuu hyvin tekevän kauppansa ja kohta sitten jääkin jo ilman hyvällä lykyllä

  VastaaPoista